LipjaniPress

Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim

Lajme Lipjani

Gjatë ditëve në vijim do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokacione të Kosovës, njofton KEDS.
Komunikata e plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.02.2017 në NS 35/10 kV F. Kosove do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Albanat (Kodi: 15018008) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardhi i Vogël, Albana e Vogël, Sllatina e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK-ja .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP-it 10 kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 13.02.2017 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00-11:00 dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.02.2017 në Ferizaji II 35/10kV do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Betoni (Kodi: 40041002) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosina, Slivova, Dremjaku dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.02.2017 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë dhe Zoçishtë

Arsyeja e ndërprerjes: Drejtimi dhe përforcimi i shtyllës në LP 10kV.

2.

Më 13.02.2017 në Gjakova III 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· TR 1 35KV (Kodi: 810830) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk mbetet asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

3.

Më 13.02.2017 në Gjakova III 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· TR 1 10KV (Kodi: 810840) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike nuk do të mbes asnjë konsumator.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.02.2017 në TS 35/10kV Artan do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Slivova (Kodi: 60024003) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston,Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 13.02.2017 në Berivojca 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

3.

Më 13.02.2017 në Berivojca 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Frita (Kodi: 62000012) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Frita.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

4.

Më 13.02.2017 në Berivojca 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Magnokromi (Kodi: 62000013) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magnokromi.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

5.

Më 13.02.2017 në Berivojca 35/10 [kV] do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bozhec, Busavatë dhe Miganoc.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.02.2017 në TS 35/10KV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Maja e zezë (Kodi: 50051007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2,Kfori Italian dhe KFOR-i Argjentina.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

2.

Më 12.02.2017 në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 10:00 – 12:00 si dhe nga ora 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca, bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

2.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 10:00-12:00 si dhe nga ora 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani).

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

3.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

4.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

5.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

6.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

7.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

8.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Peqani(Kodi: 32000007) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë dhe Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 11.02.2017 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shvepsi (Kodi: 32000013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset dhe Ntp Shala Gas.

Arsyeja e ndërprerjes: ngrit shtylle në LP.

2.

Më 11.02.2017 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Bresana (Kodi: 32000013) prej orës 13:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i trafostacionit të ri.

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 12.02.2017 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci,Ferma TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV Rapqa – Zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.02.2017 në TS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Metaliku (Kodi: 30033006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Metaliku

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësit.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

1.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ujësjellësi i Vjetër (Kodi: 71075010) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 16:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

2.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ilirida (Kodi: 71075011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Mujë Hasani, Berdi Hasanaj, Musa Hoti, Mujë Krasniqi, Shaban Polluzha, Rifat Vidishiqi, Jakup Ceraja, Parisi, Sabedin Prekazi, Remzi Durmishi, Eset Ymeri dhe Magjistrala Adriatiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

3.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Lagjja e Romëve (Kodi: 71075013) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Romet 1, 2, 3, Çerdhja, Remo Com, Bashkimi dhe Lin Project.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

4.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Fidanishte (Kodi: 71075003) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Qytetit

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

5.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, lagjja Bajr dhe Frashëri.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

6.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 71075001) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shipol.Fshati Vaganic , Fshati Vernic , Fshati Pirq

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues,si dhe vendosjen e kabllos bistek 10 kV neper shtylla te reja te tensionit te mesem dhe leshimin ne punë

7.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Tregu i blertë (Kodi: 71075002) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qytetin një pjesë

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

8.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 71075005) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

9.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ujësjellësi i Ri (Kodi: 71075006) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: nje pjes te Laxhes Shipol dhe Fabriken e Ujët

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

10.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Tjegullorja (Kodi: 71075007) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 16:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Sali Çeku, Haki Misini, Ehat Prekazi, Lekë Dugagjini, Mbretëresha Teutë, Mulla Ilaz Broja, Konstandin Kristoforidhi, Ahmet Selaci, Plava, Sylejman Shala, Martin Cana, Muharrem Gashi, Shala, Mehmet Aqif Ersoj, Gucia, Migjeni, Zahir Pjaziti dhe Mbreti Bardhyl.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

11.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Sollana (Kodi: 71075008) prej orës 09:00 -12:00 si dhe nga ora 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Parku i Solanës dhe Vaganica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

12.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Stadioni (Kodi: 71075009) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 16:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

13.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ibër-Lepenci (Kodi: 710750012) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 16:00-18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu, Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

14.

Më 10.02.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 710750014) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe nga ora 14:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT-i në hapësirat e nënstacionit ekzistues.

Facebook Comments Box
Pelqeni Faqet nga LipjaniPress:

Related posts

DËBIMI I SHQIPTARËVE NGA SANXHAKU I NISHIT 1878/1789:NJËQIND E KATËRDHJETË VJETË MË PARË (FOTO)

lipjanipress

Deklarata ‘bombë’ e presidentes kroate për serbët

lipjanipress

Kroatët publikojnë hartën e Shqipërisë Etnike, çmenden serbët (FOTO)

lipjanipress

Vendim ekstrem i opozitës, Bogdani: Braktisim komisionet deri në fund të Parlamentit

lipjanipress

Shënohet viktima e parë nga sulmi në Londër

lipjanipress

Asnjë qeveri s’mund ta ndalë punën e Gjykatës Speciale

lipjanipress

Kryetari Ahmeti i përkushtuar të mbështet të gjithë qytetarët e Komunës së Lipjanit pa dallim etnie

lipjanipress

Përurohet projekti: “Përmirësimi i hapësirave publike në qytetin e Lipjanit, faza e dytë”

lipjanipress

Shokuese qfar gjendet brenda Produkteve

lipjanipress

Hoxhaj: Jemi të shqetësuar me armatosjen e Serbisë

lipjanipress

Kërcënon sërish Koreja e Veriut: Jemi gati për luftë me SHBA’në (Video)

lipjanipress

HOTI-HARADINAJT: MOS SHIT TRIMËRI

lipjanipress
Skip to toolbar